Kwaliteit

Ook in de winter telen we zomerkoninkjes

De Hollandse aardbei is even smakelijk als eigenwijs. De omgeving waarin deze hormoongevoelige vrucht gedijt, laat zich moeilijk controleren. Het hele jaar door aardbeien telen benaderen we als topsport. We verbeteren constant onze technieken om de lekkerste aardbeien te telen in grote volumes en van constante, hoogwaardige kwaliteit.

Alles onder controle

Jarenlang onderzoek in eigen beheer heeft ons trendlijnen opgeleverd die inzicht geven in het gedrag van het gewas. Variabelen als temperatuur, CO2, licht en plantstadium zijn verwerkt in een formule waarmee we ongekende volumes van een hoge kwaliteit weten te behalen. Behalve klassieke aardbeienteelt beheersen we teelt met assimilatielampen als geen ander.

Eigen planten en personeel

Daar houdt het niet op. Om niets aan het toeval over te laten, verbouwt Jong Fruit ook haar eigen planten. Om het hele jaar door te zorgen voor voldoende gemotiveerde medewerkers, beschikken we zelfs over een eigen uitzendbureau Jobs to Work. In de branche staat onze naam inmiddels garant voor kwaliteit. Daarom leveren we ook planten en personeel aan andere telers.